ניווט בפורום
צריך להתחבר כדי ליצור נושאים ותגובות.

BitMine Immersion Technologies ממשיכה להוביל ברכישות את'ריום על אף התנודתיות בשוק

BitMine Immersion Technologies ממשיכה להוביל ברכישות את'ריום על אף התנודתיות בשוק

חברת BitMine Immersion Technologies, אשר בראשה עומד טום לי, ממשיכה להוכיח את נחישותה בתחום הקריפטו עם רכישות משמעותיות של את'ריום. בשבוע שעבר, החברה הכריזה על רכישת 101,745 ETH, בשווי של כמעט 240 מיליון דולר. רכישות אלו ממצבות את BitMine כאחת מהשחקניות המרכזיות בשוק הקריפטו, עם החזקות כוללות של יותר מ-5.180 מיליון מטבעות את'ריום.

המעבר של BitMine מכריית ביטקוין לאוצרות את'ריום מדגים את ההבנה האסטרטגית של החברה בנוגע למגמות השוק המשתנות. את'ריום, המטבע השני בגודלו אחרי ביטקוין, ממשיך להיות פלטפורמה מרכזית לטוקניזציה ומסחר סוכני, ו-BitMine מזהה זאת כיתרון מרכזי. "אביב הקריפטו החל," אמר לי, כשהוא מציין את הפוטנציאל הגדול של את'ריום בשוק הנוכחי.

במקביל, Strategy, החברה הגדולה ביותר להחזקת מטבעות קריפטו, החליטה לדלג על שבוע ברכישותיה. מייסדה, מייקל סיילור, הסביר שהחברה מגייסת כספים להמשך רכישות BTC נוספות. ההפסקה בהכרזות הרכישה של Strategy מעוררת עניין רב בקרב המשקיעים, במיוחד לאור הדו"ח הרווחים של הרבעון הראשון הצפוי להתפרסם בקרוב.

הרכישות האחרונות של BitMine לא רק מגדילות את היקף ההחזקות שלה, אלא גם משפיעות על השוק כולו. כאשר חברה בסדר גודל כזה מבצעת רכישות משמעותיות, הדבר עשוי להוות אינדיקציה לחוזק השוק ולהשפיע על תחושות המשקיעים. "תחושות המשקיעים והביטחון שלהם נמוכים ואפילו שליליים, אך המחירים מתחזקים," הוסיף לי, כשהוא מציין את ההזדמנות שבמצב הנוכחי.

גם אם Strategy מדלגת על שבוע, השוק ממשיך להמתין בציפייה להכרזות הבאות ולדו"ח הרווחים הקרוב. לאחר שסיימה את אפריל עם עלייה משמעותית במחיר מנייתה, Strategy מתכוננת להמשך פעילותה בשוק עם רכישות נוספות.

השאלה הגדולה שעולה היא כיצד יושפע השוק מהמהלכים של חברות אלו והאם אכן אנו בתחילתו של "אביב קריפטו". האם לדעתכם הרכישות האחרונות של BitMine ו-Strategy משקפות שינוי משמעותי בשוק הקריפטו, או שמא מדובר בתגובה זמנית למגמות חולפות?