ניווט בפורום
צריך להתחבר כדי ליצור נושאים ותגובות.

Bitmine Immersion Technologies מאטה את קצב צבירת האת'ריום אך נשארת אופטימית לגבי "אביב הקריפטו"

Bitmine Immersion Technologies מאטה את קצב צבירת האת'ריום אך נשארת אופטימית לגבי "אביב הקריפטו"

חברת Bitmine Immersion Technologies, אחת החברות הבולטות בתחום הקריפטו, הכריזה לאחרונה על האטה בקצב צבירת מטבעות את'ריום (ETH). למרות ההאטה, יו"ר החברה, טום לי, נותר אופטימי לגבי עתידו של את'ריום והקריפטו בכלל, וחוזה את תחילתו של "אביב הקריפטו".

החברה דיווחה על עלייה במספר המוחזק של מטבעות האת'ריום מ-5.18 מיליון ל-5.21 מיליון בשבוע האחרון, אך מדובר בירידה משמעותית בקצב הרכישות לעומת התקופה הקודמת, שבה נרכשו מעל 100,000 מטבעות בשבוע. טום לי הסביר כי הקצב הקודם היה מביא את החברה ליעד של 5% מההיצע הכולל של האת'ריום עד אמצע יולי, ולכן הוחלט להאט את הרכישות.

למרות ההאטה ברכישות, לי ו-Bitmine מאמינים באסטרטגיה שלהם לגבי את'ריום. "האביב הקריפטו התחיל ואנו מאמינים בחשיבות של החזקת ETH כמקור לגיוון", אומר לי, ומוסיף כי סגירה מעל 2,100 דולר עד סוף מאי 2026 תהווה אישור לסיום שוק השוורים.

מאז תחילת 2026, Bitmine צברה מעל מיליון מטבעות את'ריום, בנוסף להשקעות נוספות כמו 201 ביטקוין, 200 מיליון דולר ב-Beast Industries ו-88 מיליון דולר ב-Eightco Holdings. החברה השנייה בגודלה בהחזקות קריפטו תאגידיות, לאחר חברת Strategy שהגדילה אף היא את החזקותיה.

הכתבה על טום לי ו-Bitmine פורסמה לראשונה ב-CryptoPotato ומעלה שאלות רבות לגבי המשך מגמות הקריפטו. האם "אביב הקריפטו" הוא באמת התחלה של עלייה מתמדת בערך ובעניין של הציבור במטבעות דיגיטליים? ומה דעתכם על האסטרטגיה של חברות כמו Bitmine בניהול הפורטפוליו הקריפטוגרפי שלהן? נשמח לשמוע את דעתכם ולהתחיל דיון בנושא.