ניווט בפורום
צריך להתחבר כדי ליצור נושאים ותגובות.

האביב הקריפטוגרפי: האם אנחנו עדים לתחילת עידן חדש בשוק המטבעות הדיגיטליים?

האביב הקריפטוגרפי: האם אנחנו עדים לתחילת עידן חדש בשוק המטבעות הדיגיטליים?

יושב ראש חברת Bitmine Immersion Technologies, טום לי, יצא בהכרזה נועזת על תחילת "האביב הקריפטוגרפי". לדבריו, התקופה של חורף קריפטוגרפי ממושך הגיעה לסופה, והכוחות הפועלים בשוק מצביעים על מגמה חיובית חדשה. זו הצהרה משמעותית, במיוחד לנוכח האווירה הפסימית שאפפה את שוק הקריפטו לאחרונה.

טום לי מתנגד לדעה הרווחת שהחורף הקריפטוגרפי יימשך עד הסתיו, וטוען שהמגמות השליליות קרובות לסיומן. הוא מסביר כי אמנם תחושת המשקיעים והביטחון שלהם עדיין נמוכים ושליליים, אך בפועל, המחירים מתחזקים והסימנים למגמה חיובית מופיעים. לדעתו, כל תוצאה של חוק CLARITY, בין אם יעבור ובין אם ייכשל, תאשש את בוא האביב הקריפטוגרפי.

חוק CLARITY, אשר נוסח על ידי הסנאטורים תום טיליס ואנג'לה אלסוברוקס, מתמקד בהסדרת תגמולים לסטייבלקוין. החוק אוסר על תשואה לרזרבות, אך שומר על תגמולים המבוססים על פעילות כלכלית. לי רואה במסגרת זו קבילה ומביע תקווה להעברה השנה. ההערכה החזקה של סוחרי Polymarket להעברת החוק בשנת 2026 מציגה אמון הולך וגובר בשוק.

בהתייחס לסיבות שיכולות להניע את העלייה הבאה במחירי הקריפטו, לי מצביע על שני כוחות מבניים התומכים באת'ריום: המעבר של טוקניזציה מוול סטריט לרשת, והביקוש הגובר ממערכות AI סוכנותיות שדורשות תשתית פתוחה וניטרלית לפעולה. לי מציב את את'ריום כרשת החוזים החכמים הדומיננטית לטוקניזציה וכבעלת פוטנציאל לתמוך בעלייה של מסחר סוכנותי.

תפקידו של ETH כמחסן ערך ואמצעי תשלום מתחזק. לי מציין כי מאז שהחלה המלחמה באיראן, ETH עלה על מדד S&P 500 ב-1,380 נקודות בסיס ונשאר כאחד הנכסים המובילים בעולם, מלבד מחירי הנפט הגולמי. חברת האוצר של את'ריום הודיעה על אחזקותיה ב-4 במאי, עם סך של 13.1 מיליארד דולר, כולל 5.18 מיליון ETH.

בין אם אתם משקיעים ותיקים או חדשים בעולם הקריפטו, המגמה החדשה שמציג טום לי יכולה להיות הזדמנות לחשוב מחדש על האסטרטגיות שלכם. האם אתם מאמינים שהאביב הקריפטוגרפי באמת כאן, או שזו רק תחילתו של גל נוסף של תנודתיות?