ניווט בפורום
צריך להתחבר כדי ליצור נושאים ותגובות.

ביטקוין בדרך לשיא חדש: תחזית אופטימית לשוק הקריפטו לקראת סוף ינואר

ביטקוין בדרך לשיא חדש: תחזית אופטימית לשוק הקריפטו לקראת סוף ינואר

פסקה 1:
בשבועות האחרונים, שוק הקריפטו חווה תנודות משמעותיות, והמשקיעים תוהים מה צפוי בתקופה הקרובה. טום לי, יו"ר BitMine, הביע את דעתו האופטימית לגבי עתיד הביטקוין, וטען כי המטבע הדיגיטלי עשוי להגיע לשיא חדש עד סוף ינואר. דבריו של לי נאמרו בראיון ל-CNBC, שבו הדגיש את הציפיות להתאוששות בשוק המניות ואת השפעתה על הביטקוין.

פסקה 2:
אחת מהסיבות לאופטימיות של לי נובעת מהשינויים הצפויים במדיניות הפדרל ריזרב. כאשר יו"ר הפדרל ריזרב, ג'רום פאוול, הביע ספק לגבי הפחתת ריבית בדצמבר, שוקי המניות הגיבו בירידות. עם זאת, הרוחות השתנו לאחרונה, ושווקי החוזים העתידיים של CME מנבאים סבירות גבוהה להורדת ריבית ב-10 בדצמבר, דבר שיכול לתמוך בשוק הקריפטו.

פסקה 3:
לי ציין כי התנודתיות בביטקוין ובמטבעות הקריפטו נובעת מאירועי הקטנת מינוף משמעותיים. לאחרונה, הביטקוין צנח ל-84,000 דולר בעקבות סילוק מינוף נוסף ותשואות אג"ח גבוהות ביפן. לי משווה מצב זה לקריסה שאירעה ב-2022 עם חברת FTX, וטוען כי השוק עדיין מתאושש מאותו אירוע. עם זאת, הוא מעריך כי בעוד שבועות אחדים הקריפטו יתחיל להראות סימני התאוששות.

פסקה 4:
מעבר לתחזיותיו של לי, חברת BitMine ממשיכה להאמין בפוטנציאל של מטבעות הקריפטו. החברה רכשה לאחרונה 7,080 יחידות ETH, בשווי של 19.8 מיליון דולר, והגיעה לסך של 3.73 מיליון יחידות ETH, המהוות מעל 3% מכלל ההיצע. מהלך זה מדגיש את האמונה של BitMine ב-Ethereum ובכוחו להוביל את השוק.

פסקה 5:
למרות הירידות במחירי הקריפטו, היסודות של המטבעות הדיגיטליים ממשיכים להתקדם. מספר הארנקים הדיגיטליים, הפעילות ברשת והעמלות נמצאים במגמת עלייה, מה שמציג הזדמנות אטרקטיבית למשקיעים. לי מדגיש כי הניתוח ישים הן ל-BTC והן ל-ETH, ומציע כי השוק נמצא בנקודת מפנה חיובית.

פסקה 6:
כיצד אתם רואים את עתיד הביטקוין והקריפטו? האם התחזיות האופטימיות של טום לי יתגשמו או שהשוק ימשיך להיות בלתי יציב בתקופה הקרובה? שתפו את דעתכם והצטרפו לדיון.