ניווט בפורום
צריך להתחבר כדי ליצור נושאים ותגובות.

ביטמיין ממשיכה להגדיל את אחזקותיה באתריום: האסטרטגיה שכבשה את השוק

ביטמיין ממשיכה להגדיל את אחזקותיה באתריום: האסטרטגיה שכבשה את השוק

בחודש האחרון, חברת BitMine Immersion Technologies הפתיעה את שוק המטבעות הדיגיטליים בהודעתה על רכישת אתריום משמעותית נוספת שהעלתה את סך אחזקותיה ל-4.875 מיליון אסימונים. עם אחזקות אלו, אשר כוללות גם פוזיציות ביטקוין ומזומן, שווי הנכסים של החברה עומד על 11.8 מיליארד דולר. מדובר בצעד אסטרטגי שיכול להשפיע על שוק הקריפטו בצורה דרמטית.

טום לי, יו"ר החברה ומי שנחשב לתומך נלהב של אתריום, ממשיך להציג את היתרונות של הנכס הבסיסי הזה, למרות התיקון המשמעותי מאז השיא של 2025. לי מציין כי אתריום הצליח להציג ביצועים מרשימים במיוחד בחודש וחצי האחרונים, במיוחד לאור פרוץ המלחמה באיראן. הוא מציין כי מאז תחילת המלחמה, אתריום עלה ב-17.4%, ועקף את מדד ה-S&P 500 ב-1,830 נקודות בסיס.

המלחמה באיראן, שנכנסה לשבוע השביעי שלה, נחשבת כיום למניע העיקרי של השווקים העולמיים. על פי לי, אתריום הפך לנכס בעל הביצועים הטובים ביותר במצב זה, כשהוא מנצח את הזהב ב-2,743 נקודות בסיס. לדבריו, נתון זה מדגים את יכולתו של אתריום לשמש כמאגר ערך במצבי מלחמה וחוסר ודאות כלכלית.

לי מציין כי מערכת האקוסיסטם של אתריום ממשיכה להרוויח מהשתלבות עם וול סטריט, המפתחת טוקניזציה על גבי הבלוקצ'יין. זאת לצד מערכות AI האג'נטיות אשר זקוקות יותר ויותר לבלוקצ'יינים ציבוריים ונייטרליים. כתוצאה מכך, החברה ממשיכה להגדיל את אחזקותיה באתריום בקצב מוגבר.

הרכישה האחרונה של 71,524 אסימוני אתריום היא הגדולה ביותר של החברה מאז אמצע דצמבר. כעת, BitMine מחזיקה ביותר מ-4% מסך האספקה של אתריום, מה שמבסס את מעמדה כחברה בעלת השפעה רבה בשוק הקריפטו.

נראה כי BitMine מחזקת את מעמדה כמובילה בשוק הקריפטו, והאסטרטגיה שלה מציבה אותה בעמדה אטרקטיבית במיוחד. האם המדיניות הזו תוביל להמשך הצלחה או שמא הסיכון הכרוך בהשקעות כבדות בתחום הקריפטו יתברר כהרסני? נשמח לשמוע את דעתכם בנושא ולפתוח דיון מעמיק על השפעת המהלכים הללו על השוק כולו.