אני, אתה וטוסקנה / You, Me & Tuscany (2026)
ציטוט מ מערכת האתר ב 18/03/2026, 02:38![]()
אני, אתה וטוסקנה
שם באנגלית: You, Me & Tuscany
📖 תקציר הסרט
כאשר אנה מאבדת את עבודתה ואת מקום מגוריה במכה אחת, מפגש מקרי עם מתיאו - איטלקי נאה והבעלים של וילה ריקה בטוסקנה - יעורר בה השראה לטוס לאיטליה.
אבל תוכניתה של אנה לגור בווילה של מתיאו, ללא רשות, רק ללילה אחד, נהרסת כאשר אמו של מתיאו, גבריאלה, מופיעה בבית באופן בלתי צפוי. מתוך הפאניקה, אנה משקרת שהיא מאורסת למתיאו.
השקר הקטן הזה הופך לבעיה גדולה, כאשר בן דודו של מתיאו מופיע, ואנה מגלה שהחום ביניהם עלול להצית אש שתשנה את חייה.📋 פרטים
- תאריך יציאה: 9 באפריל 2026
- משך: 1 שעות ו-45 דקות
- ז'אנר: רומנטי, קומדיה
🎬 טריילר
🎭 שחקנים
- Halle Bailey
- Anna- Regé-Jean Page
- Michael- Marco Calvani
- Aziza Scott
- Claire- Lorenzo de Moor
- Matteo- Isabella Ferrari
- Gabriella- Nia Vardalos
- Mrs. Dunn- Stefania Casini
- Nonna Alessia- Desirée Popper
- Isabella- Stella Pecollo
- Francescaבמאי: Kat Coiro
מידע והתמונות בפוסט זה מבוססים על נתונים מ-TMDB. הפוסט אינו מאושר או נתמך על ידי TMDB.
עודכן לאחרונה: 18/03/2026 02:38
אני, אתה וטוסקנה
שם באנגלית: You, Me & Tuscany
📖 תקציר הסרט
כאשר אנה מאבדת את עבודתה ואת מקום מגוריה במכה אחת, מפגש מקרי עם מתיאו - איטלקי נאה והבעלים של וילה ריקה בטוסקנה - יעורר בה השראה לטוס לאיטליה.
אבל תוכניתה של אנה לגור בווילה של מתיאו, ללא רשות, רק ללילה אחד, נהרסת כאשר אמו של מתיאו, גבריאלה, מופיעה בבית באופן בלתי צפוי. מתוך הפאניקה, אנה משקרת שהיא מאורסת למתיאו.
השקר הקטן הזה הופך לבעיה גדולה, כאשר בן דודו של מתיאו מופיע, ואנה מגלה שהחום ביניהם עלול להצית אש שתשנה את חייה.
📋 פרטים
- תאריך יציאה: 9 באפריל 2026
- משך: 1 שעות ו-45 דקות
- ז'אנר: רומנטי, קומדיה
🎬 טריילר
🎭 שחקנים
-
Halle Bailey
- Anna -
Regé-Jean Page
- Michael - Marco Calvani
-
Aziza Scott
- Claire -
Lorenzo de Moor
- Matteo -
Isabella Ferrari
- Gabriella -
Nia Vardalos
- Mrs. Dunn -
Stefania Casini
- Nonna Alessia -
Desirée Popper
- Isabella -
Stella Pecollo
- Francesca
במאי: Kat Coiro
מידע והתמונות בפוסט זה מבוססים על נתונים מ-TMDB. הפוסט אינו מאושר או נתמך על ידי TMDB.
עודכן לאחרונה: 18/03/2026 02:38