ניווט בפורום
צריך להתחבר כדי ליצור נושאים ותגובות.

האם את'ריום על סף התאוששות מהירה? תחזיות ואסטרטגיות לשוק המטבעות הקריפטוגרפיים

האם את'ריום על סף התאוששות מהירה? תחזיות ואסטרטגיות לשוק המטבעות הקריפטוגרפיים

מאז תחילת אוקטובר, מטבע האת'ריום נמצא במצב תנודתי במיוחד, כאשר ירידות חדות הובילו לתסכול משקיעים ברחבי העולם. טום לי, ראש מחקר פאנדסטרט ואחד האנליסטים המובילים בתחום, מדגיש כי מדובר בתבנית היסטורית שהופיעה בעבר, וכי ייתכן שהשוק נמצא על סף התאוששות מהירה.

בכנס שהתקיים בהונג קונג לאחרונה, לי ציין כי מאז 2018 האת'ריום חווה שמונה ירידות של מעל 50%, כאשר בכל פעם המטבע התאושש במהירות בצורת "V". הירידה האחרונה, של 64% בין ינואר למרץ בשנה שעברה, מדגישה את הרקורד של המטבע בהתאוששות מהירה לאחר ירידות חדות. לי סבור כי הירידה הנוכחית לא מסמלת שינוי יסודי בתחזית של המטבע, אלא מהווה הזדמנות לרכישה.

אנליסט השוק של BitMine, טום דמרק, מעריך כי רמת $1,890 עשויה להיות "התחתית המושלמת" עבור האת'ריום. לפי הערכתו, המטבע קרוב מאוד לתחתית זו, והוא מציין קווי דמיון לירידות שהתרחשו בסוף 2018, סוף 2022, ואפריל 2025.

בזמן שהשוק ממשיך להראות חולשה, BitMine, חברת האוצר המתמקדת ב-ETH, ביצעה רכישות משמעותיות של המטבע. החברה רכשה 40,000 ETH באמצעות פלטפורמות מוסדיות כמו BitGo ו-FalconX, למרות שהחזקותיה הקיימות נמצאות בהפסד ניכר.

במקביל, הירידות בשוק האת'ריום גרמו לחברות כמו Trend Research לצאת מהשקעותיהן. החברה, שהובילה את ההשקעה הגדולה ביותר באסיה ב-ETH, מימשה הפסדים של כ-$869 מיליון. עם זאת, מייסדה, ג'ק יי, עדיין מאמין בתחזית חיובית לטווח הארוך.

בתוך כל אלו, השאלה שמעסיקה את המשקיעים היא האם את'ריום אכן יצליח להתאושש במהירות כפי שעשה בעבר. האם השוק מוכן להתאוששות בצורת "V" נוספת? ומהו המסר למשקיעים שמחזיקים במטבע? האם כדאי להמתין להתאוששות או לנצל את הירידות כהזדמנות לרכישה?